Zen your Floor
Zen your Wall

Zen your Home
Zen your Industry

Het moge duidelijk zijn: met kunsthars kunt u allerhande richtingen uit. Vloeren en wanden voor de particulier én professional, voor nieuwbouw én renovatie. En dat is niet alles...


Zen your Floor. Zen your Wall. Zen your Home. Zen your Industry. Havatec voerde reeds ontelbaar vele realisaties uit. Naast vloeren en wanden, kent ons kunsthars ook nog tal van andere toepassingen. Een overzicht vindt u hieronder, voor specifieke projecten en realisaties verwijzen we graag naar onze pagina met Referenties.

Trappen


Epoxy en polyurethaan kunsthars lenen zich ook perfect om trappen te bekleden. Opnieuw erg slijtvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. In de kunstharslaag kunnen ook motieven naar wens verwerkt worden.

Douches en badkamers


Douchewanden in (flexible) epoxy of polyurethaan kunsthars vormen de beste garantie op een piekfijn en duurzaam resultaat. Naadloos en aldus voegvrij en volledig ondoordringbaar en waterdicht. Een must in de hedendaagse badkamer.

Spatwanden


Dat kunstharswanden in (flexible) epoxy of polyurethaan bijzonder geschikt zijn als spatwanden in keukens, staat buiten kijf. Naadloos en dankzij het gebruikte materiaal 100% waterdicht en, bijgevolg, vocht- en schimmelvrij op termijn.

Vloeren


Van renovatie van uw bestaande vloer tot nieuwbouw, als totaalexpert in kunsthars gietvloeren (epoxy, polyurethaan, Flexible Epoxy) weten we bij Havatec in Roeselare van aanpakken. Voor een uiterst kwalitatief, esthetisch en duurzaam resultaat!

Alu en afgeronde plinten


Uw gietvloeren in kunsthars werken we bij Havatec indien gewenst graag af met een zeer minimalistische aluminium plint. Voor uw industrieel project maken we graag een ‘inkuiping’ met een afgeronde plint.

Maatwerk


Omdat iedere opdracht of project verschillend is, is maatwerk écht wel een kolfje naar de hand van het Havatec team. Naast pure totaalprojecten afgestemd op uw wensen en specifieke eisen, vervaardigen wij ook kasten op maat (al dan niet met lavabo in epoxy), badomkastingen,... De mogelijkheden zijn eindeloos!