Zen your Floor
Zen your Wall
Zen your Home

Architecten zijn razend enthousiast over de combinatie van kunstharsvloeren en -wanden. Het perfect vlakke materiaal en de naadloze afwerking zorgt voor een strak eindresultaat wat een moderne, tijdloze en minimalistische look schenkt aan het interieur.
U kan zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten bij Havatec terecht. Ons doorgewinterd team biedt professioneel maatwerk voor elke mogelijk opdracht.

De toepassing van kunsthars in keukens en badkamer is een logische keus vanwege de vele voordelen waaronder waterdichtheid en een perfecte hygiëne door de naadloze en uitzonderlijk vlakke afwerking. Maar kunsthars is overal in de woning toepasbaar. Als het materiaal doorgetrokken wordt doorheen het volledige interieur zorgt dit voor een enorme rust en een ruimtevergrotend effect.

Bij Havatec maken we graag veelvuldig gebruik van het gloednieuwe Flexible Epoxy. Flexible Epoxy biedt hetzelfde hard-elastische gedrag en voordelen van klassiek kunsthars, maar is nog veel UV-bestendiger, kleurgetrouwer en na behandeling is er ook geen risico op vlekvorming bij morsen. Het ideale materiaal voor uw totaalproject!

Foto's