Zen your Floor
Zen your Home

Tot rust komen in uw interieur is niet langer een utopie dankzij de minimalistische, industrieel ogende kunsthars gietvloeren van Havatec. Ontdek hieronder de vele voordelen!Gietvloeren in kunstharsmaterialen als epoxy en polyurethaan zijn al langer dan vandaag niet meer weg te denken uit de industrie, en meer en meer hebben ze ook reeds de particuliere weg gevonden. Niet verwonderlijk, aan onze kunstharsvloeren zijn immers enkel maar voordelen verbonden, ook voor u!

Een 100% naadloze afwerking biedt niet enkel een strakke, comfortabele look in huis, maar is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk en, bijgevolg, uiterst hygiënisch. Het gebruikte kunsthars heeft overigens nog eens de karakteristieke eigenschappen dat het erg slijtvast, scheur- en schokbestendig en ondoordringbaar, ofwel waterdicht, is. Onze gietvloeren zijn ook nog eens UV-bestendig en verkleuren niet. Kortom, duurzaam ten top dus!

Bij Havatec kunt u zowel voor nieuwbouw als renovatie kunstharsvloeren terecht. Ons doorgewinterd team biedt zowel à-la-carte oplossingen als maatwerk en ongeëvenaarde creaties voor uw (design)vloeren. Ook uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Behalve epoxy en polyurethaan maken we bij Havatec ook veelvuldig gebruik van het gloednieuwe Flexible Epoxy, dé toekomst onder de gietvloeren. Flexible Epoxy biedt hetzelfde hard-elastische gedrag en voordelen van klassiek kunsthars, maar is nog veel UV-bestendiger, kleurgetrouwer en vertoont niet de applicatierisico’s zoals schuimvorming bij contact met water of zweetdruppels. Na behandeling is er ook geen risico op vlekvorming bij morsen! Bekijk zeker het eindresultaat onder onze foto’s en referenties eens.

Foto's